Maria Menger

“Je takken kunnen ver strekken, als je wortels goed verankerd zijn”
Observeren is een tweede natuur van mij. Ik kan er echt van genieten als ik word gevraagd met een frisse blik en open mind naar een organisatie te kijken en deze te onderzoeken.
De organisatie zelf, maar zeker ook de mensen, met de verschillende samenwerkingsverbanden die hier tegenwoordig bij horen. Wat is de cultuur in het bedrijf en welke invloed heeft de maatschappelijke omgeving hierop. En de nieuwe technologien die zich steeds meer aandienen en waar we niet omheen kunnen. Moeten we hier iets mee en zo ja wat dan en wanneer? Wordt er gewerkt vanuit controle en angst of vanuit vertrouwen en verbinding? En wat betekent dit voor de toekomst van de organisatie. Nog op de juiste koers of is bijstelling nodig.

Door mijn achtergrond als directeur, psycholoog en corporate antropoloog zijn dit vraagstukken die zeer mijn aandacht hebben en waar ik graag mee aan de slag ga.

Verdieping en uitbreiding van mijn kennis vind ik essentieel. Daarom volg ik regelmatig opleidingen en heb ik diverse mensgerichte opleidingen met succes afgerond: Psychologie, Loopbaan Coaching, Voice Dialogue, Mediation, Organisatie- en Familieopstellingen, Karakterstijlen, Mindfulness en Master Course Solution Focused Management and Coaching.

Mei 2017 heb ik de leergang Corporate Antropologie afgerond bij de Academie voor Organisatiecultuur.

Ik ben erg op mijn plek bij:
onderzoek organisatiecultuur en verandermanagement
begeleiden MT, procesmanagement
coaching: personal, executive, business
ontwikkelen en geven van (team) trainingen die iets in beweging zetten
loopbaancoaching-/ontwikkeling

Maria is tevens verbonden aan Vitality Matters! en Change in Business.

E-mail: maria@kerncompany.nl                       tel: 06 – 21 55 44 24