Opleiding Integratief Stemwerk

Bijscholing Integratief Stemwerk

Als je mensen intensief begeleidt als therapeut of coach dan is het belangrijk om jezelf uit te blijven dagen. Wij hebben van al onze opleidingen en ervaringen geleerd, dat creativiteit en luisteren met hart en ziel een essentieel onderdeel is van heel wording. Tijdens deze bijscholing ga jij hier uitgebreid mee werken voor jezelf en je krijgt ook genoeg handvatten om te gebruiken in je eigen praktijk.

Integratief stemwerk

 Voor wie?

In deze bijscholing staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Deze training is bedoeld voor mensen die professioneel andere mensen begeleiden maar altijd willen blijven kijken naar hun eigen proces. Ook als je voornamelijk cognitief bezig bent is dit een mooie uitdaging. Voor zowel ervaren als minder ervaren begeleiders is deze training zeer zeker de moeite waard omdat er over het algemeen weinig of geen aandacht wordt besteed aan geluid, klank en stem bij andere opleidingen. Dat ga je bij ons leren en geloof me, het is een hart opener.

 

De bijscholing

Is bedoeld om de geleerde werkvormen zoals bijvoorbeeld mindfulness, voice dialogue, hypnotherapie, lichaamswerk, systemisch werk, traumahealing, uit te breiden met intensief gebruik van stem en klank. Je gaat ervaren hoe essentieel geluid is in het doorwerken van blokkades en hoe makkelijk dit in de praktijk toegepast kan worden. De helende kracht van de stem is het uitgangspunt en zal worden gecombineerd met de verschillende technieken.

Je kleurenpalet wordt vele malen groter en gedurende de training zal je zelf ook voor uitdagingen komen te staan. Je gaat hierin je eigen grenzen verkennen en oprekken. Het is een ervaringsgerichte training waarbij jij jouw eigen kracht ontwikkelt. We bieden je de mogelijkheid om je eigen creativiteit en zelfbewustzijn te onderzoeken, uit te werken en te versterken. De eigen inbreng speelt een centrale rol in de training. Je werkt in de groep en er zijn individuele sessies.

 

Het resultaat

In deze training staat het (her)ontdekken en beter gebruiken van je je eigen klank en stem als krachtbron centraal. Met als resultaat meer energie, zelfinzicht en bewustzijn t.a.v. knelpunten in eigen functioneren. Je leert nog beter te luisteren naar jezelf en je omgeving. Door integratief stemwerk ontwikkel je inspiratie, creativiteit maar ook kennis die je direct toe kan passen in je eigen professionele leven.

 

De informatie

Het traject bestaat uit zes bijscholingsdagen en een telefonisch/persoonlijk intakegesprek en twee intervisiebijeenkomsten.

 

Aantal deelnemers

De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers en wordt begeleid door Gera Vermaas en Sigrid van Drunen

 

Data zie de Agenda

 

De kosten
bedragen € 1895,- BTW vrij. ZZP tarief €1295,- incl. consumpties, koffie, thee en  lunch.

 

Aanmelden

Via info@kerncompany.nl

 

Locatie
De Pastorie, Dr. van Noortstraat 88, Stompwijk