Werner Passier

Als trainer en coach zoek ik steeds naar het verbinden van je externe wereld met je innerlijke wereld. Vaak zijn de zaken die je tegenkomt in je omgeving een weerspiegeling van innerlijke worstelingen of verstrengelingen. Ik luister, confronteer en daag uit om naar je kern te gaan. Om daar te zoeken naar de mogelijkheden, de lol en kracht van de eerstvolgende stap.

 

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en afgestudeerd op effectiviteit van leiderschap. Ik ben gedurende mijn loopbaan eigenlijk steeds bezig geweest met het verder verbreden en verdiepen van dit thema. Steeds in verschillende functies en bedrijven.

Ik heb gewerkt als trainer, coach, HR manager, MD manager, opleidingsmanager, learning consultant en uiteindelijk als zelfstandig professional. Mijn hart ligt bij ontwikkelings-vraagstukken van mens en organisatie.

 

Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch werken, leiderschap, communicatie en invloed. Ik ben gespecialiseerd in het trainen en coachen van leidinggevenden in innovatieve, professionele omgevingen. Ik geloof in mensen die hun passie volgen en zich ontwikkelen. Organisaties waar mensen op die manier werken zijn succesvoller, flexibeler, meer vernieuwend en leuker dan andere organisaties.

 

Kernwoorden: Rust, uitnodigend, niet oordelend, constructief, confronterend, focus op kern, scherp inzicht, empatisch, gericht op mogelijkheden, zet mensen in hun kracht, luisteren, scherp met humor, verbindend en wijs. KernWerk: Training, coaching, facilitator, begeleiden van mens en organsiatie. Focus op (leiderschaps-)ontwikkeling en strategisch beïnvloeden.

 

E-mail: info@kerncompany.nl                                                    tel: 06 – 46 40 52 32